Aquarius Rent A Car

1.0 1 Review
Company name
Aquarius Rent A Car
Address
117, St. Pauls Street, St Pauls Bay
Phone Number
2157 5736
21571186
Fax
2158 1503

Reviews

1 Review
1.0
 
Write a Review
1.0
AQUARIUS that Auto Escape has as partner seems to be connected to organized mafia in Malta

Detta hyrbilsföretag AQUARIUS som Autoescape har som partner ägnar sig at maffiametoder och verkar vara ansluten till organiserad fiffleriverksamhet är min slutsats efter vad jag upplevt och sett.
Mycket idiotpåhitt och lögner har jag fatt höra av dessa oärliga personer.
Klockan tio skulle vi ha bilen enl. vouchern hade vi planerat, men sag någon viftandes ett plakat med mitt förnam på. Han förde oss abrupt till ett bord på cafeet –inget kaffe bjöds- mittemot och tog fram papper och började skriva in belopp som skulle betalas och skrivas under på. Ett hette ”out of office”, han sa att eftersom klockan var över nio och inte tio så hade de inte öppet an och tvingades betala en avgift på 25 euro för det. Det hjälpte inte att jag sa att vi skulle ha bilen en senare tidpunkt, det skulle störa hans möte med nästa kund. Full tank som enl. min voucher inte ingick skulle jag betala också, men om jag lämnade bensin kvar skulle jag inte fa tillbaka något för det, något andra gör om man väljer detta tillägg. Skulle jag lämna in bilen tidigare ville de veta i förväg bara så att de kunde lediggöra en plats at bilen. Och nyckeln skulle vi lämna i en nyckelbox och allt skulle vara klart.
När jag skulle ta bilen sag jag en Dajhatsu istället för en Toyota, men inget att göra at, hade visst kunnat bli Trabant också. När jag ringde i god tid ett par dagar innan och ville lämna tillbaka bilen då vi hade bokat ett tidigare flyg vidare, sa de att jag måste betala en till ”out of office”-avgift då det skulle inte skulle vara en vardag, vilket de inte hade sagt något om, det var ju bara att lägga i nyckeln i boxen. Men om jag gick med på att träffa de många timmar innan min flygavgång då de hade en kund att möta som skulle ha bilen, så skulle jag fa slippa avgiften. Också skulle de ta sig en titt på bilen och ta emot nycklarna. Vi gjorde så ovilligen, men ingen fanns på plats, efter en lång stunds vantan blev jag osäker vad jag skulle göra nu men ställde sedan bilen på en ledig plats och la nyckeln i nyckelboxen. Sedan var vi tvungna vanta onödig många timmar på vårt flyg.
Sedan dess har jag inte hört av de, ingen bekräftelse på inlämnat bil, och inga pengar tillbaka för flera dagar tidigare inlämnat bil som de sa den dagen skulle lämnas till en annan kund. 10.000.- kr för självrisken som de la beslag på mitt kreditkort släppte de inte på fyra veckor och jag fick betalningsbekymmer under senare delen av vår månadslånga resa.
Innan jag slutförde bokningen erbjöds jag en försäkring för en liten summa och var inte möjligt att välja på hemsidan andå, men på plats fanns ingen sådan, de hade bara sin egen dyra försäkring. Det är lurigt att göra så, tank om något hade hant?
Svaret på min klagan från Autoescape dög inte och var inte hjälpfull alls. De har missat förstå det mesta och har gett mig standartsvar trots medvetet lurendrejeri att begära betald för andra tjanster an man har. De fattar inte att jag var tvungen skriva under, jag fick lata bli men då skulle de behålla mina pengar.

Questions & Answers

Have questions? Get answers from Aquarius Rent A Car or MaltaYP users. Visitors haven’t asked any questions yet.

Company Details

Location map
  Add location
Description
Car Hire in Malta - Aquarius Rent A Car, one of the better known auto rentals companies in Malta. Economy car hire, jeeps, air-conditioned cars, rent a car from Aquarius Rent A Car for peace of mind on your holiday
Working Hours
  Add hours

Is this your business?

Update your business details by adding phone, website, description, working hours, location on map, categories, photos and respond to reviews.

Frequently Asked Questions for Aquarius Rent A Car

What is Aquarius Rent A Car’s phone number?
Aquarius Rent A Car’s phone number is: 2157 5736 , 21571186
What is Aquarius Rent A Car’s official website?
Aquarius Rent A Car’s official website is http://www.aquariusrentacar.com/
Where is Aquarius Rent A Car’s headquarters?
Aquarius Rent A Car’s headquarters are in 117, St. Pauls Street, St Pauls BayRelated Companies to Aquarius Rent A Car


Malta Taxi Online

33, Triq Hughes hallet , Sliema
 Verified+10  Years with us
5.0
1 Review

GREENR Cabs Malta Ltd

Triq In-negozju Birkirkara BKR3000 , Birkirkara
 Verified+7  Years with us

Matt's Cabs Malta

P.p Mifsud Street Zebbug, 13, Zebbug
 Verified+4  Years with us

Wembley Motors

50, Triq San Gorg, Paceville, St Julians, STJ 10, San Giljan

De Tour Transfers

Olimpiados 133 Thessaloniki Central Macedonia 54634 Greece, Hamrun
 Verified

hicabs

hicabs No 19, Triq Abate Rigord, Ta' Xbiex
 Verified+5  Years with us

John's Garage Ltd

38, Triq Villambrosa, HMR 1129, Hamrun

Mario s Rent-A-Car

70, Mannar Street Xghajra, Gozo, XRA 104

Similiar Page for Your Business?

Make sure everyone can find your business online. Create your dedicated company page on MaltaYP - it's simply and easy!

List Your Business
BACK TO TOP